Obediență fără limită. La sediul PSD Constanța, tabloul lui Dragnea, atârnat pe pereți

 

 

 

În sediul PSD Constanța spiritul lui Ceaușescu pare că este încă viu iar cultul personalității, obediența și lipsa de simț al penibilului îmbracă forme nebănuite. Potrivit stiripesurse.ro, un tablou al lui Liviu Dragnea, șeful PSD, este atârnat pe unul dintre pereții sediului.

Secretarul general al PSD Constanța, Lucian Lungoci, a declarat că și liberalii ar fi potrivit să-și pună poza președintelui Ludovic Orban pe perete. „Ce, doamnă, e un lucru rău ca poza domnului președinte al Partidului Social Democrat să fie pe perete în sediul partidului? Poza există, nu este vorba de vreun trucaj. Dacă mă întrebați pe mine, atunci vă spun că sunt de părere ca și cei de la Partidul Național Liberal, de exemplu, să își pună poza președintelui pe perete, nu e deloc un lucru rău”, a declarat Lungoci pentru Ordinea.ro.

De altfel, se pare că în Constanța, este ceva în aer care le dăunează la cap unora, pentru că fenomenul a mai fost întâlnit. În urmă cu câțiva ani, pe pereții câtorva școli din județ tronau tablouri cu Nicușor Constantinescu, pe atunci șeful Consiliului Județean Constanța.

Între timp, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost condamnat la 8 ani de închisoare cu executare într-un dosar cu un prejudiciu estimat la peste 8 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *