Olguța își cere tainul: Vrea să fie consiler la Dăncilă, iar proaspătul soț, Claudiu Manda, să aibă un loc pe lista de la europarlamentare

După ce a renunțat să mai vrea să fie ministru al Transporturilor, Lia Olguţa Vasilescu, va fi numită consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructură, a anunţat Liviu Dragnea, la Gorj. Absolut nimic din cariera Liei Olguța Vasilescu, fostă amazoană a liderului PRM Vadim Tudor, nu o califică pentru această funcție.

„Vineri am plecat de la Bucureşti spre Reşiţa şi am făcută 8 ore. Am văzut cât de aglomerat e acest drum Craiova-Piteşti. E absolut obligatoriu ca acest drum expres să se realizeze. Din câte ştiu s-au semnat deja contracte pentru două tronsoane. Olguţa Vasilescu i-a cerut premierului să fie consilier onorific pe infrastructură pentru a urmări această lucrare. Gorj nu are doar potenţial de minerit, turistic, ci şi se dezvoltare economică. Un drum expres face ca multe oportunităţi nefolosite să devină viabile. Ieri am venit ep DN67, prin Motru. Cu toate că poate părea un drum neimportant şi acolo am văzut multe maşini, maşini de marfă. Eu sper ca ministrul să se uite şi cu privire la acest drum”, a declafrata Liviu Dragnea.

În același timp, Vasilescu va primi și uun loc eligibil pe listele partidului la alegerile europarlamentare pentru Claudiu Manda, proaspătul soț, Dragnea declarând că nu a promis nimănui niciun loc pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, dar că îl susţine în competiţie pe senatorul Claudiu Manda pentru că e un om „fără frică”.

„Ce îmi doresc pentru europarrlamentare e să avem o listă de candidaţi, patrioţi, care să fie patrioţi în Europa, ca să se bată pentru România, să sprijine mai multe fonduri UE şi să se implice în interesul major al acestei ţări. Nu am promis niciun loc la nimeni. Dar mi-aş dori ca pe această listă să fie Claudiu Manda şi o să îl sprijin în partid pentru asta, pentru că ştiu că e un om care se bate şi e fără frică”, a declarat Liviu Dragnea, duminică, la Târgu-Jiu, unde au avut loc alegerile pentru organizaţia PSD Gorj.

Vasilescu și Dragăghici au renunțat la posturile pentru care fuseseră propuși de PSD fără a mai ajunge la un nou conflict d enatură constituțională cu președintele Iohannis care a refuzat să îi numească la Transporturi, respectiv, Dezvoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *