Olguța nu a avut timp să numere banii de la nuntă, dar a avut timp să-i răspundă lui Orban

După ce șeful PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac dur la adresa Olguței Vasilescu și a lui Claudiu Manda, despre care a spus că au făcut nuntă în Post, ca “păgânii”, fostul ministru al Muncii nu a întârziat să-i dea replica.

Olguța Vasilescu l-a numit pe Orban “penibil” și a precizat că acum avut loc doar petrecerea, cununia religioasă fiind făcută anterior, de Dragobete.

”Nunta a fost foarte frumoasă, s-a plecat la 7.30 dimineața. Lumea s-a simțit foarte bine și domnul președinte Dragnea s-a simțit bine, a avut multe conversații cu primarii noștri și i-a văzut foarte mobilizați, asta l-a mobilizat și pe el.

Mi se pare mai mult decât penibil ca președinte de partid să vorbești despre nunta a doi parlamentari din partidul advers cu aceeași tonalitate cu care ne anunța în urmă cu niște ani cine este generalul

El minte cu nerușinare pentru noi cununia religioasă am făcut-o în 24 februarie, înainte să intrăm în post. Am întrebat dacă este vreo problemă să facem petrecea în post și ni s-a zis că nu este nicio problemă. Astăzi vedem un mesaj de ură împotriva unei familii care a încercat să țină evenimentul cât se poate de privat. Probabil că au rămas în pană de subiecte cei de la PNL și nu mai au ce să zică în campania electorală.”, a declarat Olguța Vasilescu, la Antena 3.

În ceea ce privește darul strâns la nuntă, Olguța Vasilescu a explicat că nu a avut încă timp să numere banii.

”Până la momentul ăsta nu ne-am uitat la dar, pentru că am avut invitați care abia acum au plecat. Chiar și domnul Dragnea mai devreme a plecat.”, a spus Olguța Vasilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *