Olguța se laudă singură pentru modul în care rezolvă problemele: ‘Am pus mâna pe telefon și am sunat’

Noul consilier onorific al premierului Dăncilă, pe probleme de infrastructură, Olguța Vasilescu, a ajuns să se laude singură și să povestească, oricui vrea să asculte, cum a rezolvat ea, prima problemă pe care a întâmpinat-o, una legată de autostrada Craiova-Pitești, prin prisma noii funcții.

”După refuzurile în lanț ale lui Klaus Iohannis, doamna premier a spus că vrea să rămân în echipa sa și să găsim o soluție. E o funcție neretribuită, mă voi ocupa de investițiile mari în infrastructură. Voi supraveghea tot ce înseamnă autostrăzi în România. Miercuri va fi publicată fișa cu atribuții.

Azi am reușit să deblochez un lucru. Mai mulți oameni care făceau măsurători pentru autostrada Craiova – Pitești au zis că își dau demisia. Au sunat la Ministerul Muncii, când au aflat că am revenit. Am pus mâna pe telefon și am sunat la o instituție din Dolj, care a blocat o hârtie. Hârtia ajunsese la București, stă în sertarul unei consiliere care a plecat în Germania.

Dacă nu vom face autostrăzi, vom răspunde în solidar toți. Pentru autostrada Craiova – Pitești sunt 4 tronsoane, contestate în instanță. Două tronsoane sunt, în continuare, blocate, trebuie să se reia licitația, iar pentru două s-a câștigat în instanță, sunt două firme care trebuie să înceapă.”, a declarat Vasilescu, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache, ”România 9”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *