Olguța Vasilescu face valuri în Justiție. A denunțat un fost procuror DNA și un ofițer de poliție judiciară

Fostul ministru al Muncii, Olguța Vasilescu, a decis să facă valuri în Justiție și i-a denunțat, la Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție, pe Claudia Roșu, fost procuror DNA și soția celebrului Doru Țuluș, fost procuror în DNA, și Antonie Smarandache, fost ofițer de poliție judiciară în DNA.

În denunțul său, Olguța Vasilescu îi acuză de abuz în serviciu și tortură, fapte comise, în 2016, când, pe 30 martie, ea a fost reținută de procurori. Vasilescu susține că procurorul i-a cerut să îl denunțe pe Klaus Iohannis și pe primarul Timișoarei, Nicolae Robu, precum și pe alți primari.

”Am depus un denunț în urmă cu câteva săptămâni, am primit confirmarea, s-a deschis dosar penal, va începe urmărirea penală. Acuzațiile pe care le-am formulat sunt de abuz în serviciu, cercetare abuzivă, purtare abuzivă, tortură. A fost şi tortură fizică şi psihică asupra unuia dintre colaboratorii mei pe care, la început, l-au luat cu binişorul ca să mă denunţe pe mine, acesta a spus că nu ştie nimic despre mine şi apoi au început să-l sperie, să îi spună despre lucruri care se petrecuseră acum zece ani. Această persoană avusese o firmă şi ştiau ei ce se întâmplase acolo acum zece ani, nu a vrut nici în această situaţie să mă denunţe şi să-şi pună aparatură de înregistrare.Codul Penal prevede pușcărie pentru aceste fapte, cu mulți ani. Trebuie să acționăm împotriva acestui așa-zis ”stat de drept”, care a acționat așa cum a acționat.

Mi-a cerut să fac denunțuri, să îl denunț pe Klaus Iohannis, pe primarul Timișoarei, pe alți primari. Nu mă interesează daune de la ei.”, a declarat Olguța Vasilescu, marți seara, la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *