Olguța Vasilescu pentru că minte ziariștii străini susținând că modificarea Legilor justiției a fost cerută și susținută de magistrați

PSD este expert în elaborarea și difuzarea de știri false, mediile online, în special, fiind bombardate cu tot felul de minciuni inventate în laboratoarele PSD. Ultimul exemplu este dat chiar de Olguța Vasilescu, trompeta lui Dragnea, devenită purtător de cuvânt al partidului.

Într-o scrisoare trimisă prestigioasei agenții Boolmberg ca răspuns la un material în care ziariștii americani notau că PSD a fost suspendat din Partidul Socialist European pentru atacurile la adresa statului de drept, Vasilescu minte de îngheață apele.

Astfel, fostul ministru susține că situația din România nu are nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat în Polonia și Ungaria și chiar că magistrații români au fost cei care au cerut modificarea Legilor justiției.

„Scriu pentru a corecta o eroare în articolul dumneavoastră din data de 11 aprilie, numit -Partidul de Guvernare din România a îngheţat relaţiile din PES din cauza justiţiei-, în care corespondentul dumneavoastră compară eforturile noastre privind reformele justiţiei cu cele din Polonia şi Ungaria. Articolul se referă la -încercările de a pune sub tăcere curţile de justiţie-. Noi nu am făcut acest lucru. Din contră, judecătorii noştri au dorit schimbări legislative care să le ofere mai multă independenţă, iar noi am fost de acord”, a transmis Lia Olguţa Vasilescu.

Probabil, Vasilescu se referă la judecătorii de casă ai PSD, Savonea,Tînț, Ghena, Marcu, Baltag, Gârbovan, care au susținut, pe față, prostiile PSD și au declarat public că modificările sunt benefice. Controlul pe care PSD îl exercită asupra instituțiilor cheie din justiție este aproape total, iar o mare vină este și a judecătorilor care acceptă ca niște politruci să îi conducă și să vorbească în numele lor.

Cu toate acestea, dincolo de acești judecători vânduți PSD și de lașitatea majorității, au existat și magistrați cu coloană vertebrală care au protestat față de aceste modificări, au atacat în instanță Legile și au trimis puncte de vedere la toate instituțiile internaționale.

Evident, când controlezi CSM-ul prin intermediul Liei Savonea, om de bază al rețelei de trafic de influență a fostului senator PSD Cătălin Voicu de care era legată prin intermediul soțului, avocat și coleg cu senatorul PSD, poți să spui ce vrei. Când ai la mână o asociație fantomă, UNJR, condusă de Dana Gârbovan care atacă pe oricine se opune PSD și susține public toate nenorocirile legislative compuse împreună cu Iordache și Nicolicea, poți să spui orice.

Acum PSD e încă pe val, dar ziua în care vor pierde puterea și sistemul lor corupt se va duce de râpă nu e departe. Până la urmă, tot în spetele gratiilor vor ajunge, iar cei care îi vor arnca acolo e posibil să fie chiar cei care astăzi luptă de parte lor. Că așa e cu oportuniștii, trădează pe oricine, Dragnea știe lecția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *