Olguţa Vasilescu se amuză, într-un limbaj grobian, pe seama faptului că PNL a pus un cântăreţ secretar de stat la Ministerul Muncii: “O să murim de râs cu ăștia!”

Lia Olguta Vasilescu participa, ca fost primar al Craiovei, vineri 11 August 2017, la inaugurarea Complexul Water Park. REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Fostul ministru social-democrat al Muncii, Olguţa Vasilescu, a făcut o postare pe Facebook în care se amuză teribil, într-un limbaj grobian, pe seama deciziei premierului Orban de a-l numi la Ministerul Muncii, în funcția de secretar de stat, pe Alin Dan Ignat, prim-vicepreşedinte al Tineretului Naţional Liberal, consilier local în Alba Iulia, cântăreţ amator.

„Ne-au cotropit „specialiștii” PNL! Cantăreț, proprietar de birt pe unde se adăpau liderii PNL Alba când le era sete, a aterizat direct secretar de stat la Ministerul Muncii! O să-i cânte „Împodobește, mamă, bradul!” ministrei Baubau de Crăciun ca să îi mai treacă supărarea că o pocnește zilnic Vasilcoiu… O să murim de râs cu ăștia!”, a scris, pe Facebook, Olguţa Vasilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *