Olguța Vasilescu transformă CEx într-o mascaradă și vrea să-i încaiere pe Negoiță și Firea

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat, duminică, înainte de CEx, că de la buget au fost tăiate sume enorme și mare parte din primării nu pot suporta cheltuielile. Mai mult, el a precizat că bugetul pe 2019 nu respectă programul de guvernare. În ciuda acestor declarații, Olguța Vasilescu susține că în CEx, Negoiță a afirmat contrariul.

De asemenea, Olguța Vasilescu a atacat-o și pe Gabriela Firea, susținând că, de fapt, aceasta ”are o problemă”.

”Domnul Negoiță a spus că e mulțumit de bugetul pe care îl are Sectorul 3. Asta a spus în CEX. A zis că a și semnat o hârtie la Ministerul Finanțelor. Cred că doamna Firea are o problemă. E un joc politic. Sunt unii care se cer afară din partid. Sunt toți cei care discută în spațiul public, în loc să discute la partid. A o relație de ”bună ziua” cu ea. Nu am o relație proastă, nu am avut niciodată o relație proastă cu ea.”, a spus Vasilescu la Antena 3.

Olguța Vasilescu, prin declarațiile sale, pare că vrea să transforme CEx într-o mascaradă și să-I încaiere pe Firea și Negoiță. Pe de altă parte, dacă situația ar sta așa cum spune Vasilescu, ar trebui să mai existe și alte voci din PSD care să o susțină.

Mai mult, Vasilescu a declarat că PSD a măsurat-o pe Gabriela Firea ca potențial candidat la prezidențiale, iar rezultatul din județul Dolj este mai mic decât cifrele prezentate în presă.

”Nu e exclus (n.r. ca Firea să candideze la președinție). Au mai candidat și alți foști primari generali din PSD împotriva PSD. A făcut-o Sorin Oprescu și a luat 3%. Noi am măsurat-o pe doamna Firea pe județul pe care îl reprezint. E mult departe de scorul pe care îl vedem prin presă.”, a adăugat Vasilescu.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *