Omul de afaceri Avraham Morgenstern, condamnat la 8 ani de închisoare pentru evaziune fiscală, reţinut în Buenos Aires

A beautiful arrangement of flowers is the quickest way to brighten up a room. Whether it’s an upgraded version of supermarket flowers, a delivery from someone special or blooms picked from the backyard, pretty petals can completely transform a space.

„Schimbul de date şi informaţii a avut loc prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională din Poliţia Română, iar operaţiunea s-a derulat cu sprijinul Europol, Interpol si U.S. Marshall. În momentul depistării, cel în cauză a prezentat pentru legitimare, documentele de identitate ale unui conaţional. În prezent, se derulează procedura legala in astfel de situaţii”, potrivit poliţiştilor.

Poliţiştii au colaborat cu anchetatori din peste 26 de state, în special cu cei din Spania şi Germania.

Avraham Morgenstern a fugit din România înainte de a fi condamnat pentru evaziune fiscală pentru că nu a înregistrat veniturile din trei contracte încheiate cu RAEDPP Constanţa şi o firmă şi nici facturile fiscale aferente acestor venituri.

În aceeaşi zi în care afaceristul era condamnat, Poliţia a anunţat că şeful Secţiei 6 şi adjunctul lui au fost trecuţi în funcţii inferioare, iar poliţistul însărcinat cu supravegherea judiciară este suspectat de favorizarea infractorului.

 

SURSA: MEDIAFAX

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.