Opoziția parlamentară pentru că e mai interesată de grațiere decât de binele României

Rezultatele obținute la votul din Parlament de opoziție la votarea moțiunii sunt dezastruoase! Au fost mai puține voturi decât semnături ceea ce arată că o parte a parlamentarilor opoziției s-au simțit obligați să semneze moțiunea, că dă bine la public, dar nu își doresc ca PSD să piardă puterea și să nu poată să le rezolve și lor problemele penale.

De altfel, rezultatele erau previzibile întrucât PNL, partid care se declară lider al opoziției, nu a încercat măcar să negocieze cu UDMR sau cu cei plecați din PSD. A fost, ca și în trecut, doar un exercițiu de imaginație care însă se va termina prost pentru PNL. Cei care chiar vor să scape de PSD nu pot fi prostiți tot timpul cu aceeași poveste proastă, iar PNL se va trezi că ia mai puține voturi decât USR, de exemplu, care chiar se luptă, pe bune, cu PSD.

Dar acest final jalnic pentru PNL nu trebuie să mai mire pe nimeni cât timp acest partid a fost capabil să se alieze cu PSD împotriva PDL și a lui Traian Băsescu pentru ca apoi să se certe cu PSD și să fuzioneze cu PDL. Asta după ce în timpul lui Tăriceanu au stat la putere cu voturile PSD, dar câștigaseră alegerile în alianță cu PDL.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *