Oprea îl plagiază pe Dragnea: Pro România şi Plus sunt partide de intelligence.

Gabirel Oprea, coodronatorul de doctorate plagiate, trimis în judecată pentru omor din culpă, îl copiază pe Dragnea și susține că Pro Romînia, partidul lui Victor Ponta, și Plus, partidul lui Dacian Cioloș, sunt ccreații ale serviciilor secrete. Om „cultivat”, Oprea folosește termeni anglo-saxon pentru a spune acest lucru „partide de intelligence”, el explicând astfel faptul că cele două formaţiuni au deja scoruri de peste 10% în sondaje, în condiţiile în care formaţiunea sa îşi propune o astfel de ţintă pentru alegerile locale şi parlamentare din 2020.

Întrebat într-o conferinţă de presă susţinută la Borşa cum se face că acele partide ca partidele lui Victor Ponta şi Dacian Cioloş au ajuns deja la două cifre în sondaje, Gabriel Oprea a replicat: „Păi vă spun eu cum. Sunt partide de Intelligence. (…) Spre deosebire de ei, eu sunt militar cu gradele la vedere, aceasta să fie foarte clar, eu ştiu ce înseamnă munca de teren”, transmite news.ro.

Întrebarea a fost formulată după ce Gabriel Oprea a anunţat că partidul este într-o perioadă de reorganizare. El a evitat să spună care este ţinta pentru alegerile europarlamentare, însă a spus că pentru cele locale şi parlamentare, aceasta este de două cifre, deci de peste 10%.

„Imnul partidului nostru este „Noi suntem români”. Muncim de rupem iar oamenii pentru care am făcut ceva vin lângă mine şi cred ca avem şansa noastră”, a ţinut să sublinieze fostul ministru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *