Oprea, DELIR la Secția Specială: Sunt un BRAND! Eu nu n-am tras de șireturi cu Coldea. Poate cu Maior

Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat joi că a fost audiat la Secția pentru investigarea infracțiunilor din Justiție în calitate de martor și Ministerul Apărării nu a avut nicio contribuție la aducerea în țară a lui Nicolae Popa.

Întrebat dacă au fost discuții în cadrul cărora a aflat de vreo ilegalitate, Gabriel Oprea a răspuns: „Sunt abil cu Sebastian Ghiță, chiar nu l-am invitat atunci, dar l-am invitat de multe alte ori și sunt prieten cu el. Eu, de regulă, de ceea ce nu este oficial și întâlniri private, am un brand. Sunt un om care încerc să mă țin de cuvânt. Brandul ăsta îl construiești într-o viață și-l poți pierde într-o secundă. Nu-mi place să vorbesc despre întâlnirile private”.

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a fost audiat la Secția Specială de Investigare a Magistraților, în dosarul privind aducerea în țară a lui Nicolae Vlad Popa. Oprea a ținut să precizeze că la vremea respectivă el era ministrul Apărării și nu a avut nicio legătură cu această operațiune.

„Aș vrea să vă spun ceva foarte clar: Ministerul Apărării nu a avut niciun rol în aducerea în țară a lui Nicolae Vlad Popa. Cu domnul Coldea am avut o relație normală. Eu am pus umărul la formarea domeniului securitate publică, asta în vremea în care domnul Coldea era secretar de stat. Domnul Coldea a fost printre studenții mei la doctorat.

Între mine și domnul Coldea este o diferență de 11-12 ani. Mi-a fost student la doctorat, dar niciodată nu m-am tras de șireturi cu domnul Coldea. Poate cu domnul Maior, că îl cunoșteam de mulți ani de la PSD.”, a declarat Gabriel Oprea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *