Orban a declarat că vrea să pună punct “acestei guvernări toxice”: “Voi fi premierul României”

După europarlamentare, PNL va depune  moţiune de cenzură împotriva Guvernului, a anunțat, joi seară, șeful liberalilor, Ludovic Orban, la România TV..

Acesta a precizat că principalul obiect al liberalilor este  de „a pune punct acestei guvernări toxice pentru România”. De asemenea, Orban a mai spus că el va fi premierul României, dacă liberalii vor fi victorioși în alegeri.

„Cu siguranţă, după referendum şi după alegerile pentru Parlamentul European va urma o moţiune de cenzură. Nu există niciun fel de dubiu asupra acestei iniţiative. Obiectivul PNL este acela de a pune punct acestei guvernări toxice pentru România cât mai repede posibil. Sunt desemnat candidatul PNL la funcția de premier. Căderea actualului guvern e o necesitate pentru a scoate România din declinul în care se găsește astăzi. Eu cred că cea mai bună soluție este reîntoarcerea la popor, un nou Parlament.

Nu am ce să îi dau lui Cioloș, deocamdată. Funcția de premier se dobândește după alegerile parlamentare. Dacă PNL va câștiga alegerile, PNL va da premierul, voi fi premierul acestei țări.

Am înțeles că domnul Cioloș candidează la europarlamentare, că va candida și la prezidențiale, va candida și la parlamentare, am uitat să îl întreb dacă va candida și la locale”, a declarat Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *