Orban a greșit! Dăncilă nu este „incultă”! Doar nu știe limba română

În încercarea de a demonstra că nu este așa cum a fost caracterizată de Ludovic Orban, o „tăntică incultă”, Viorica Dăncilă a acordat un interviu postului de casă al PSD, România TV.

Pe scurt, Viorica Dăncilă l-a caracterizat, duminică seară, pe preşedintele Klaus Iohannis drept un om care nu acceptă consensul, precizând că dialogul dintre ea şi şeful statului este prin intermediul declaraţiilor, al presei, când ar putea discuta la telefon sau faţă în faţă.

Evident, premierul a făcut un dezacord în încercarea de a-l caracteriza pe şeful statului. Întrebată cum l-ar descrie pe Klaus Ioahnnis, Viorica Dăncilă a răspuns: „Nu ştiu. Mi-este greu să cataloghez preşedintele României, dar e un om care nu acceptă consensul. Îmi este greu ca premier să pun etichetă preşedintelui, pentru că aş face ca dumnealui, aş face exact ce critic în aceste momente. Cred că cea mai bună caracterizare e bine să ne-o face (ne-o facă – nr) românii”, a completat liderul de la Palatul Victoria.
În plus, deși aceste amănunte chiar nu au importanță pentru Viorica Vasilica Dăncilă, consens este definit de dex ca fiind „înțelegere, acord, identitate de păreri „.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *