Orban a luat-o pe urmele lui Dragnea: Promisiuni PSD-iste pentru comunitățile sărace pentru a-l vota!

Liderul PNL Ludovic Orban s-a exprimat, miercuri, în favoarea pregătirii PNDL 3, un instrument de finanțare pentru comunitățile locale în vederea realizării de proiecte de apă și canalizare, drumuri, gaze, energie electrică.

Creat de Liviu Dragnea, programul PNDL ajuns la ediția a II-a este una din cele mai importante pârghii financiare pentru edili.

„Eu sunt in legatura cu realitatea din teren. De peste 3 luni de zile le spun colegilor si din partid si din coalitie ca trebuie sa pregatim viitorul PNDL. Acum stim ce se poate finanta din PNRR, stim foarte clar pe POR ce se poate finanta si in mod evident orice alte investitii in mod special drumuri, gaz, apa, canal, o comunitate ca sa se dezvolte are nevoie de aceasta infrastructura. Ce nu putem finanta cu fonduri europene prindem in PNDL (…) Este o necesitate lansarea unui nou PNDL, PNDL 3, pentru ca toate comunitatile locale, in speciale cele sarace, ca sa aiba o sansa le dezvoltare, au nevoie de infrastructura, ca nu vine nimeni sa investeasca intr-o comunitate unde nu ai curent electric, apa, asfalt, gaz”, a declarat Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *