Orban anunță că PNL și-a încheiat negocierile cu alte partide. Așadar, PMP rămâne cu Băsescu în cursa pentru Primăria Capitalei

Șeful liberalilor, Ludovic Orban, a  declarat, sâmbătă, că  negocierile  pentru Capitală s-au încheiat, iar alianța finală este PNL și USR-PLUS. Orban a mai precizat că  nu va mai negocia cu cei de la PMP, așadar, această decizie înseamnă că Traian Băsescu va intra în cursa pentru Primăria Capitalei.

„Obiectivul fundamental al nostru în această campanie este de a elibera Bucureștiul de sub haosul PSD. Au adus haos, corupție! Este o rușine pentru PSD să mai vină în fața oamenilor, după ce au adus Bucureștiul într-o situație critică în toate domeniile. Să ne uităm la toate proiectele abandonate, să ne uităm la toate eșecurile. Obiectivul nostru este să venim cu toate soluțiile pregătite de cei mai buni specialiști.

PNL a purtat discuții cu mai mulți actori, cred că am arătat deschidere totală, cred că am arătat că putem ceda, pentru a găsi cea mai bună formulă pentru a oferi cele mai bune soluții bucureștenilor. Asta este formula găsită și cred că PNL și USR-PLUS reprezintă cea mai bună soluție.”, a declarat Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *