Orban atac Coaliţia de Guvernare: Sunt doi hipopotami mari, cu mult grăsime. Este nevoie de o opoziție puternică!

Ludovic Orban a depus actele pentru înființarea partidului Forța Dreptei, iar la final a spus că, în prezent, la guvernare sunt doi elefanți, unul mai mare și unul mai mic.

„Percepția publică este că la ora actuală PSD taie și spânzură, iar cei care reprezintă conducerea PNL sunt pe nicăieri. Sunt mulți oameni de calitate în PNL, dar atmosfera este irespirabilă, toxică în toate forurile de conducere ale PNL.

Noi am susținut, încă de la începutul crizei politice, refacerea coaliției de centru-dreapta. Deși era perfect posibilă refacerea acestei alianțe, Iohannis și anexele sale au impus această alianță nefirească, această coaliție toxică (…) Nu cred că va fi posibilă refacerea coaliției de centru-dreapta pentru că am văzut că este vorba despre un plan pe o perioadă de 7 ani”, a spus Ludovic Orban.

„După cum arată astăzi scena politică se află un elefant mai mare și unul mai mic, ca să-l parafrazez pe un domn care vorbea despre elefanți la Guvern, deși după cum arată sunt doi hipopotami mari, cu mult grăsime. Este nevoie de o opoziție puternică la această coaliție”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *