Orban, atac dur la Tăriceanu: A ajuns fată-n casă şi principalul complice la nişte măsuri antiliberale, la nişte măsuri care distrug economia

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi seara, că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, „principalul complice la nişte măsuri antiliberale”, „suferă de amnezie” şi că, în trecut, „s-a dus ca milogul la Ponta să se predea”.

„Marele patriot Tăriceanu uită că noi susţinem un procuror pentru funcţia de procuror şef al Parchetului European, adică susţinem un candidat român care are cea mai mare şansă şi datorită susţinerii noastre să ocupe o poziţie de conducere la nivel european, o poziţie prestigioasă, o poziţie care poate să îmbunătăţească foarte mult percepţia României la nivel european. În ceea ce priveşte faptul că Tăriceanu e siderat, eu sunt siderat că un om care 20 de ani a zis că e liberal a putut să ajungă fată-n casă şi principalul complice la nişte măsuri antiliberale, la nişte măsuri care distrug economia, măsuri de genul ordonanţei 114”, a declarat la Digi 24 Ludovic Orban, citat de Mediafax.

El a mai spus că actualul şef al statului, Klaus Iohannis, este candidatul PNL la alegerile prezidenţiale.

„Eu nu pot să înţeleg cum e posibil, ce s-a întâmplat cu acest om de a ajuns într-un asemenea hal. (…) Suferă de amnezie. Klaus Iohannis când a ajuns preşedintele României a candidat din poziţia de preşedinte al PNL. De altfel, dl Tăriceanu a fost un om destul destul de apropiat, cât timp a mai rămas în partid, până s-a dus ca milogul la Ponta să se predea, după ieşirea PNL de la guvernare, în februarie 2014, avea o părere bună despre Klaus Iohannis. În privinţa candidaturii pentru PE, păi decât să mă duc iar cu Norica Nicolai, care a fost cap de listă şi drept recunoştiinţă faţă de Crin Antonescu, a plecat din PNL înainte de bătălie…”, a mai spus Orban.

ALDE este „un milog la poarta PSD, care mănâncă firmuiturile din mâna PSD şi care-şi bate joc de orice înseamnă valorile liberale”.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi seară, referitor la dosarele DNA în care diferiţi politicieni au fost anchetaţi şi condamnaţi, că PNL a avut de suferit din această cauză, fiind condus în prezent de “marionete penibile” ale celor din „statul paralel”.

DNA a cerut aviz pentru cercetarea penală a lui Tăriceanu pentru luare de mită în dosarul Microsoft, dar cererea este blocată de luni bune de Coaliția PSD-ALDE.

Sursa foto: Hotnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *