Orban consideră inoportune noile propuneri ale PSD pentru miniștri

Șeful liberalilor, Ludovic Orban, consideră ”inoportune” propunerile PSD de noi miniştri la Justiţie, Fonduri Europene şi la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

„Ştiţi, este o vorbă românească: scapi de dracu, dai de tac-su. Cam aşa le calific aceste propuneri, la fel de inoportune, iar în privinţa propunerii Nicolicea o consider o obrăznicie la adresa fiecărui cetăţean român şi este clar de ce Dragnea îl propune pe Nicolicea cu misiunea de a emite ordonanţa privind amnistia şi graţierea”, a declarat, miercuri, Orban.

La întrebarea dacă preşedintele Iohannis va semna decretele în cazul acestor propuneri sau se va ajunge la varianta restructurării Guvernului, Orban a declarat, scurt: „Am încredere în preşedintele României”.

În ceea ce privește restructurare a Executivului, şeful liberalilor a fost și mai tranșant: „Cea mai bună restructurare guvernamentală este să plece toţi codaşii, agramaţii, analfabeţii funcţionali şi incompetenţii care au ajuns pe uşa din dos la putere şi să lase România să pornească din nou pe un drum corect”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *