Orban despre intenția PSD de a contesta Raportul de țară: Sunt duși cu capul

Președinte PNL, Ludovic Orban, a dat, joi, poate cel mai bun diagnostic pentru starea care a ajuns sa caracterizeze PSD și intențiile declarate de a ataca Raportul de țară din cadrul MCV la Curtea de Justiție a UE : „Sunt duși cu capul!”.

„Sunt duşi cu capul. Madame Dăncilă nu ştie gramatica limbii române şi aritmetică. Orice altă acţiune, în afară de respectarea recomandărilor, riscă să facă un rău imens României. Doamna Dăncilă trebuie să priceapă că nu există altă cale decât aceea de a respecta recomandările Comisiei de la Veneţia şi cele cuprinse în raportul MCV. Nu sunt obligatorii (recomandările raportului MCV – n.r.), dar orice altceva vor face va dăuna României şi va avea consecinţe negative asupra românilor”, a afirmat Ludovic Orban, joi, pentru Mediafax.

După prezentarea Raportului de țară, Raport în care sunt condamnate acțiunile PSD împotriva justiției, Florin Iordache, a declarat că Guvernul poate contesta MCV la Curtea de Justiţie a UE. Deputatul PSD a adăugat că Parlamentul şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader vor analiza asupra argumentelor juridice şi politice din raportul prezentar de Comisia Europeană.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *