Orban, despre negocierile PSD-UDMR: Dragnea le-a promis lucruri pe care eu nu le-aş fi promis niciodată

Aflat la Galați, unde a susținut, duminică, o conferință de presă, liderul PNL,  Ludovic Orban, a spus că, probabil, Liviu Dragnea a promis UDMR lucruri pe care el nu le-ar fi promis niciodată..

 

 

„UDMR a fost factorul decisiv în nereuşita acestei moţiuni. Eu cred că, dacă în dimineaţa în care au anunţat că nu participă la vot, cei de la UDMR spuneau că îşi lasă membrii să participe la şedinţă, votau cel puţin 50-60 de parlamentari UDMR moţiunea. (…) Minoritatea maghiară este mai nemulţumită de guvernarea Dragnea-Dăncilă decât românii, pentru că românii votează cu PSD pentru că au ochelari de cal. Provoacă o profundă nemulţumire în rândul cetăţenilor români de etnie maghiară poziţionarea UDMR alături de Dragnea şi Dăncilă”, a spus Orban.
Ludovic Orban a mai declarat că nu ştie cu exactitate ce au negociat liderii celor două formaţiuni politice: „Nu ştim ce s-a negociat, (…)dar, probabil, domnul Dragnea le-a promis lucruri pe care eu nu le-aş fi promis niciodată. Sunt lucururi care nu pot fi negociate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.