Orban, după discuțiile cu Iohannis: Acest Parlament susține infractorii și este total împotriva justiției! Trebuie revizuită Constituția

Președintele PNL, Ludovic Orban, spune că în urma consultărilor de la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis s-a ajuns la conluzia că este necesară modificarea Constituției, pe tema referendumului pe Justiție.
„Atacul infractorilor asupra justiției trebuie să înceteze! Trebuie corectate toate stricăciunile făcute de PSD-ALDE în justiție. PNL este alături de președintele României și va susține cu toată forța acest referendum. Alături de președinte, chemăm toți românii să decidă clar că infractorii din România nu pot scăpa de infracțiunile de corupție, indiferent de puterea care este în România.

Dacă referendumul va trece este necesară o revizuire a Constituției pentru a completa articolele care privesc dreptul persoanelor de a alege și de a fi alese. Votul va fi transpus prin procedura de revizuire a Constituției. O vom iniția peste tot unde va fi necesar și vom recurge și la proceduri de modificare a cadrului legislativ. În privința ordonanțelor de urgență, PNL a inițiat un proiect care să permită contestarea ordonanțelor și de alte instituții decât Avocatul Poporului.

Am încredere că deși acest Parlament care susține infractorii și este total împotriva justiției, românii vor ști la alegerile viitoare să aleagă un legislativ care să modifice legislația în acord cu nevoile țării”,a declarat Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *