Orban: Fug infractorii din fruntea PSD-ALDE de acest referendum ca dracu de tămâie

Liderul PSD, Ludovic Orban, a declarat, joi, la Oradea, că ”infractorii din fruntea PSD-ALDE” fug de referendum ”ca dracu de tămâie” pentru că ştiu foarte bine că 90% dintre români vor să interzică amnistia şi graţierea pentru faptele de corupţie.

”Am să vă vorbesc despre referendumul convocat de preşedintele României, Klaus Iohannis. Fug infractorii din fruntea PSD-ALDE de acest referendum ca dracu de tămâie. Le este frică pentru că ştiu că românii nu sunt de acord cu corupţia, că românii consideră corupţia cel mai mare pericol la adresa dezvoltării României, la adresa bunei funcţionări a societăţii româneşti şi la adresa normalităţii şi dreptăţii care trebuie să guverneze o societate democratică”, a spus, citat de news.ro, joi, la Oradea, Ludovic Orban.

”Am o vorbă, nici pecenegii, nici cumanii, nici tătarii, nici turcii, nici fanarioţii, nici ruşii, care au călcat ţara asta, nu au jefuit România aşa cum a fost jefuită în ultimii 30 de ani de comuniştii travestiţi care şi-au bătut joc de noi şi ţin ţara pe loc. Ce o să creadă toată Europa despre noi dacă noi, ca cetăţeni români, europeni, nu mergem să votăm „DA” la acest referendum?”, a mai spus Orban.

Acesta susţine că, dacă nu este asigurat cvorumul, ”PSD şi ALDE o să-şi permită să facă orice de acum înainte”.

”De acum înainte, oricine intră în politică va înţelege că poate să fure liniştit, că nu va fi pedepsit pentru că oricând, o majoritate poate să dea amnistie şi graţiere. Putem noi accepta aşa ceva, să acceptăm corupţia să guverneze ţara aceasta şi cei care fură din munca noastră, din taxele şi impozitele noastre să scape nepedepsiţi? Trebuie să dăm mesajul clar: Toleranţă zero faţă de corupţie, în România!”, a mai transmis Orban la Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *