Orban îi atacă pe Rafila și Cercel pentru înscrierea în  PSD: “Acum nu mai au niciun fel de credibilitate in opiniile pe care le exprima vizavi de pandemie”

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminică seară, la B1tv, că medicii Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel, candidați PSD la Camera Deputaților și Senat, în București, și-au pierdut credibilitatea prin intrarea în politică. Mai mult, Orban  spune  că  gestul  lor  constituie  un  fel de abandon al  luptei.

„Cum sa te duci tu, Alexandru Rafila si Streinu-Cercel, care ai fost in frontul de lupta COVID, sa te duci sa candidezi la PSD care a torpilat sistematic de 7 luni de zile tot efortul specialistilor si autoritatilor pentru a limita cresterea numarului de cazui? Eu personal nu pot sa inteleg, este o decizie pentru care vor fi huliti, va spun sincer. Acum nu mai au niciun fel de credibilitate in opiniile pe care le exprima vizavi de pandemie. Mi se pare o greșeală gravă pentru ei. Mi se pare un fel de abandon în lupta asta”, a declarat Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *