Orban îl asigură pe Nicușor Dan de susținerea PNL: “Are capacitatea de a câştiga Primăria Capitalei, cunoaşte problemele Bucureştiului şi are soluţiile pentru a rezolva problemele bucureştenilor”

Premierul Ludovic Orban a afirmat, luni, într-o conferință de presă, că decizia PNL de a-l susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei este fermă, iar  zvonurile rău-voitoare care au apărut sunt speculaţii lansate de ”cei cărora a început să le fugă pământul de sub picioare”.

Mai mult, Orban afirmă că Nicuşor Dan are capacitatea de a câştiga Primăria Capitalei, precizând că acesta cunoaşte problemele Bucureştiului şi are soluţii pentru a rezolva problemele cetăţenilor.

”Am luat decizia foarte clară, Nicuşor Dan este candidatul PNL, candidat care este sprijint şi de partenerii noştri. De altfel, acest lucru este clar, limpede. Nicuşor Dan are capacitatea de a câştiga Primăria Capitalei şi ceea ce mă interesează pe mine, cunoaşte problemele Bucureştiului şi are soluţiile pentru a rezolva problemele bucureştenilor”, a declarat Orban.

Premierul a  mai afirmat că ”este vital pentru Bucureşti să se producă o schimbare profundă”.

”Singurul care poate să aducă această schimbare în bine este Nicuşor Dan, toate speculaţiile care apar pe surse în diferite canale de presă sunt de fapt lansate de cei cărora a început să le fugă pământul de sub picioare după decizia pe care am luat-o de a-l sprijini pe Nicuşor Dan”, a declarat Orban.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *