Orban neagă că Vela,  Anisie și Ștefan ar fi pe făraș: “Nu există nici cea mai mică discuţie în momentul de faţă despre remanierea guvernului”

Premierul Ludovic  Orban a  declarat, sâmbătă seara, că  este  ”o minciună gogonată” afirmația că  miniștrii Vela, Anisie  și Ștefan ar  urma să fie  remaniați.

„O minciună gogonată. E a nu ştiu câta ştire falsă care a fost lansată în special de un site de ştiri. Rog reprezentanţii media, atunci când vor să difuzeze o informaţie care mă priveşte, să mă sune, Toţi jurnaliştii mă cunosc, ştiu că răspund la telefon, că spun adevărul”, a afirmat Orban referindu-se lainformaţiile din ultimele zile referitoare la remanierea miniştrilor de Educaţiei, de Interne, dar şi a ministrului Muncii.

El ami precizat că, până la urmă, va trebui să ia măsuri împotriva avalanşei de fake news.

„Nu există nici cea mai mică discuţie în momentul de faţă despre remanierea guvernului, toţi miniştrii guvernului pe care îl conduc sunt implicaţi la maxim în eforturile pe care le facem pentru a lupta cu succces împotriva epidemiei (..) pentru a asigura o relansare economică cât mai rapidă”, a mai  spus premeirul Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *