Orban reciclează expiraţii PDL: Sorina Plăcintă, retrasă după ce fiul său a dat intenţionat cu maşina peste un bărbat, în Forţa Dreptei!

Fostul senator PDL Sorina Plăcintă Bucuraș, ministru al Tineretului în guvernul Boc, părăsește PNL și se înscrie în noua formațiune a lui Ludovic Orban – Forța Dreptei. Ea a fost anunțată de Ludovic Orban – președintele Forța Dreptei, ca făcând parte din Grupul de Inițiativă al Filialei Vrancea a partidului.

În urmă cu 10 ani, la constituirea USL (Uniunea Social Democrată), formată din PSD și PNL, Ludovic Orban se opunea vehement cooptării fostului senator PDL în USL: „Sorina Plăcintă nu are ce căuta în PNL, după ce s-a prostituat în cel mai jalnic mod. În ceea ce mă priveşte, voi vota împotriva venirii ei şi împotriva oricărei candidaturi a acesteia în partid”, declara Ludovic Orban în 2012.

Sorina Plăcintă Bucuraș a declarat că nu se mai regăsea în alianța de guvernare PNL – PSD. „Decizia de a mă alătura Forței Drepte este consecința faptului că nu m-am mai regăsit în această alianță, pentru că am mai trecut printr-o alianță PNL – PSD și nu a fost bine. Adică, dacă ne asumăm măsuri de dreapta și nu le putem concretiza, ne dăm la o parte și lăsăm stânga să conducă, așa cum a condus mult timp”, spune fostul senator pentru G4Media.

Despre „reevaluarea” lui Ludovic Orban în ceea ce o privește, Sorina Bucuraș a declarat că „oamenii mai au dreptul să greșească, nu am vorbit eu cu domnul Orban pentru propunerea de a intra în Forța Dreptei, a vorbit dânsul cu mine. Sunt convinsă că, la momentul acelor declarații din 2012, domnul Orban nu avea toate datele problemei. Propunerea de a intra în Forța Dreptei am primit-o și acceptat-o de la domnul Ion Ștefan (n.r. fost ministru al Dezvoltării, deputat de Vrancea)”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *