Orban s-a autopropus premier! Începe BĂTĂLIA pe funcţii

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că nu se bucură pentru căderea Guvernului pentru că este mult prea importantă guvernarea, iar de acum încolo vor avea multă treabă.

„Coșmarul pe care îl trăiește României de 3 ani a încetat. Astăzi, Parlamentul României a demis Guvernul PSD. Mulțumesc președintelui Klaus Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul acestei moțiuni, le mulțumesc colegilor mei, le mulțumesc tuturor aliaților politici care au stat alături de noi, în ciuda unor oferte ticăloase. Nu ne bucurăm astăzi! Guvernarea României este un lucru mult prea grav și mult prea importantă pentru tot poporul român. Guvernul va fi readus în serviciul cetățeanului. Mâine, la ora 9 am convocat BPN-ul PNL pentru a stabili strategia pe care o vom avea în perioada următoare, pentru a stabili echipa care va merge la Cotroceni și mandatul cu care vom merge la Cotroceni.

Salut și respect toți parlamentarii care au rezistat tentațiilor și au stat alături de noi. Felicit parlamentarii pentru că în sfârșit am oprit PSD să facă rău României.”, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban a spus că el va fi propunerea PNL pentru premier. Celelalte partide nu-l susţin însă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *