Ordin de la Liviu Dragnea: fără telefoane mobile la CEx!

Președintele PSD, Liviu Dagnea, a dat ordin ca toți membri CEX să intre la ședință fără telefoane mobile, astfel încât să nu se poată afla nicio informație din interior pe timpul Comitetului Executiv. Ședința a început cu o întârziere de aproximativ 45 de minte față de ora anunțată, mai exact la ora 13.15.

Înainte de ședință, premierul Viorica Dăncilă a mers în biroul de la Camera Deputaților al lui Liviu Dragnea. Dăncilă participă la CEx-ul PSD, iar poziția sa poate fi fatală pentru Dragnea. Există surse care susțin că Viorica Dăncilă ar fi fost presată de Liviu Dragnea să își dea demsia, însă ea a refuzat, spunând că o decizie va lua astăzi. Se pare că Dăncilă a avut discuții și cu tabăra anti-Dragnea și a cerut un loc de europarlamentar pentru a susține demisia liderului PSD. În schimb, Dăncilă n-a dorit să facă nciun comentariu public.

„Voi da mesajul meu în CEx. Aşa cum am spus, consider că lucrurile trebuie lămurite în CEx”, a afirmat Dăncilă, preşedinte executiv al PSD.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, cea care a deschis lupta în lungul război al PSD, a enit la CEx-ul formațiunii politice de la Palatul Parlamentului și a spus că susține total Guvernul Dăncilă, dar că Liviu Dragnea trebuie să plece. De asemenea, Firea a spus că nu sunt excluse și remanieri. Primarul Capitalei a mai declarat că trebuie respectate promisiunile făcute românilor la nivel local și național și că va trebui ca discuțțiile din CEx să se bazeze pe programul de guvernare și nu pe orgolii.

Ea a mai precizat că este sigură că va fi exclusă din PSD și că va exista un linșaj împotriva tuturor celor care au îndrăznit să-l critice pe Dragnea. Firea a declart cî nu intenționează să plece de bună voie din PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *