Oreste, După 50 De Minute La DIICOT: Nu Consum Droguri!

Omul de televiziune Oreste Teodorescu a stat 50 de minute la sediul DIICOT Ploieşti unde a fost citat în calitate de martor în dosarul „Cocaină pentru VIP – uri”. Nu am nicio legătură cu persoanele din acest caz. Mi s-au prezentat patru fotografii cu 4 băieţi şi le-am spus că nu i-am văzut în viaţa mea. Nu consum, nu am consumat droguri nici de mare risc, nici de risc moderat şi nici de risc controlat”, a spus Oreste la ieşirea de la audieri, precizând că o dată cu această vizită la DIICOT s-a încheiat implicarea lui în acest dosar. El a spus că este o încercare de compromire a sa şi că îi va da în judecată pe totţi cei care l-au denigrat. Singurul pe care l-a cunoscut din dosar a fost designerul Răzvan Ciobanu.

Lumea mondenă a fost zguduită săptămâna trecută de un mega-scandal de trafic de droguri. Designerul Răzvan Ciobanu și femeia de afaceri Raluca Bădulescu au dat declaraţii la DIICOT Ploieşti, după de procurorii şi poliţiştii au făcut zeci de descinderi într-un dosar în care există suspiciunea de trafic de droguri.

Dosarul „stupefiante pentru VIP-uri” a explodat, joi dimineaţă, la DIICOT Ploiești. În dosar principalul vizat este Adrian Cărbunescu, zis Max, care vindea stupefiante personajelor din lumea bună a Capitalei. Acesta a fost arestat preventiv, alături de o altă persoană. O a treia persoană suspectată de trafic de droguri a ajuns în arest la domiciliu.

Răzvan Ciobanu a refuzat să facă declaraţii după audieri. Ulterior, designerul a postat un mesaj pe Facebook în care a precizat că „sunt suspect că aș deține droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. Droguri pe care le-aș fi procurat de la niște oameni pe care nu i-am întâlnit, cu care nu am vorbit și pe care nu i-am cunoscut VREODATĂ în această viață. Cam atât am de spus, îmi voi exercita dreptul de a mă apăra. Și sunt genul de om care învață din greșelile trecutului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *