“Otrăvita” Doina Pană, audiată la DIICOT

Fostul ministru al Apelor și Pădurilor, “otrăvita” cu mercur Doina Pană, va fi audiată, vineri, la DIICOT, potrivit romaniatv.net.

De asemenea, miercuri, procurorul-șef  DIICOT, Felix Bănilă, a anunțat că a fost începută urmărirea penală in rem pentru constituire de grup infracțional organizat și tentativă de omor după plângerea fostului ministru Doina Pană. El a precizat că încă nu există un suspect, dar că au fost audiate multe persoane.

„Problema e veche și nu aș fi intervenit dacă nu era acel articol de presă care duce în derizoriu o situație foarte gravă. Eram ministru al Pădurilor, în guvernul Tudose când s-a întâmplat. Am început să mă simt foarte rău, am mers la medic, am aflat că aveam probleme foarte mari cu inima, am urmat tratament, dar mă simțeam tot mai rău. Am făcut apoi o analiză toxicologică unde am descoperit că am fost intoxicată cu mercur în cantitate mare. Am făcut plângere la poliție abia când am demisionat. E o anchetă în derulare și sper din suflet să îi prindă”, a declarat Doina Pană, miercuri seara, la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *