Păcălit de Dragnea și tras pe linie moartă de Dăncilă, Ioan Mircea Pașcu vrea răzbunare: După alegeri, partidul trebuie să scape de toţi cei care l-au adus în situaţia actuală

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Paşcu remarcă faptul că PSD a ajuns în situaţia de a-şi propune, ca nivel maxim de ambiţie, intrarea în turul 2 al prezidenţialelor şi afirmă că. după alegeri, partidul trebuie să scape de toţi cei care l-au adus în situaţia actuală.

”Un partid ca al nostru, care, fie a câştigat, fie a pierdut la mare luptă alegerile prezidenţiale în ultimii 30 de ani, ajunge în situaţia de a-şi propune, că nivel maxim de ambiţie, … intrarea în turul 2 !? De ce nu câştigarea alegerilor? Sigur, pentru unii, calificarea în turul 2 o fi vreo “performanta”, în condiţiile în care liberalii încep să-şi propună deschis câştigarea alegerilor prezidenţiale incă din … primul tur!”, scrie, citat de news.ro, Paşcu.

El afirmă că din aceste motive devine clars că după prezidenţiale Partidul trebuie săscape detotţi cei care l-au adus în situaţia actuală.

”E clar că, imediat după aceste alegeri, pe care, iată, nici măcar candidatul nostru nu îndrăzneşte să le vadă câştigate, partidul trebuie să între într-un proces profund de analiză şi refacere, scăpand de toţi cei care l-au adus în situaţia actuală!”, conchide fostu europarlamentar.

Conform Barometrului realizate de IMAS pentru Europa FM. Viorica Dăncilă, candidatul PSD, se situează pe locul al treilea în topul intenţiilor de vot, după Klaus Iohannis şi Mircea Diaconu.
Topul intenţiilor de vot la prezidenţiale indică următoarele procente Klaus Iohannis – 45,7 %, Mircea Diaconu – 16.7%, Viorica Dăncilă – 15,1%, Dan Barna – 12,6%/ .

După apariţia sondajului, preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, le-a transmis membrilor de partid şi simpatizanţilor din judeţul Dâmboviţa că este încrezător că preşedintele Klaus Iohannis poate câştiga al doilea mandat la Cotroceni încă din primul tur, cu un scor electoral ”la care nu se aşteaptă nimeni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *