Paleologu, scuipat de candidata transgender de la Sectorul 2, “lucrătoarea  sexuală” Antonella Lerca – VIDEO

Candidatul Partidului Mișcarea Populară (PMP) la Primăria Capitalei, Theodor Paleologu, a distribuit, pe pagina sa de Facebook,un videoclip șocant și dezgustător, în care apare Antonella Lerca, candidat independent la Consiliul Local al Sectorului 2 care s-a filmat cum scuipă un afiș cu el.

Paleologu  a comentat ironic imaginile spunând că nu are niciun dubiu că Antonella Lera încarnează viitorul țării, dar că speră să nu se intersecteze pentru a-i da ocazia să-i acorde același tip de atenție ca în clip.

„Am dat și de un candidat independent la consiliul local al sectorului 2 care exprimă cam același lucru cu ce spunea domnul de la PLUS. Doamna Antonella Lerca, activistă pentru drepturile omului, este considerată o adevărată icoană a României inclusive și n-am dubii că încarnează viitorul acestei țări.

Cred că gestul dânsei îi va aduce mulți simpatizanți. Sper că nu o voi intersecta pentru a nu-i da ocazia să-mi acorde același tip de atenție ca în clipul de mai jos. Asistăm la o adevărată sălbăticire a spațiului public, la un fel de regresie la stadiul de dinainte de apariția civilizației umane.

Voi distruge sistematic orice comentariu cu tentă transfobă sau rasistă. „, a scris Theodor Paleologu pe Facebook.

Antonella Lerca, în vârstă de 30 de ani, activistă în domeniul drepturilor omului, este prima femeie transgender, de etnie romă, care candidează pentru o funcție publică, la alegerile locale anunțate pentru a avea loc pe 27 septembrie. Lerca își dorește să obținuă un post în Consiliul Local al Sectorului 2.

Acum 3 ani, Antonella mărturisea pentru Vice.com că este heterosexuală și preferă bărbații. Ea recunoștea că are un cont pe o populară platformă de dating, unde își găsește cu ușurință aventuri de o noapte.

În prezentarea de site-ul specializat, Antonella recunoaște că este o ”lucrătoare sexuală”, care a lucrat peste 10 ani în străinătate și care s-a întors în Sectorul 2 acum 4 ani pentru a încerca să schimbe România și comunitățile din care face parte. Într-un alt interviu despre candidatura sa, Antonella Lerca dezvăluie că, în paralel cu activismul, lucrează încă ca și escortă.

Spre o Românie inclusivă

Am dat și de un candidat independent la consiliul local al sectorului 2 care exprimă cam același lucru cu ce spunea domnul de la PLUS.Doamna Antonella Lerca, activistă pentru drepturile omului, este considerată o adevărată icoană a României inclusive și n-am dubii că încarnează viitorul acestei țări.Cred că gestul dînsei îi va aduce mulți simpatizanți. Sper că nu o voi intersecta pentru a nu-i da ocazia să-mi acorde același tip de atenție ca în clipul de mai jos.Asistăm la o adevărată sălbăticire a spațiului public, la un fel de regresie la stadiul de dinainte de apariția civilizației umane.Voi distruge sistematic orice comentariu cu tentă transfobă sau rasistă.

Publicată de Theodor Paleologu pe Joi, 30 iulie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *