Până și Becali crede că Șoșoacă face prea mult scandal: „Nu poti ca femeie sa faci circ, ca daca faci circ nu le place la oameni circareala”

Invitat intr-o emisiune telvizata, Gigi Becali a fost provocat sa isi spuna parerea despre AUR si Diana Socoaca.
Chiar daca a spus ca nu mai vrea sa auda de politica, Becali a acceptat sa isi dea cu parerea despre AUR. „Daca vreti, cei de la AUR s-a creat o zona de oameni care capteaza. Da, sunt adevarati, ala cum il cheama, presedinte. George Simion. Imi place mult de el, cuminte, echilibrat, dar nu mai ma uit la TV eu”, a declarat Becali, la Romania TV.

In aceeasi emisiune, Becali a spus ca la inceput i-a placut de Diana Sosoaca, dar „dupa aia deja a cazut putin in derizoriu pentru ca unei femei nu-i sta bine sa faca asa ceva”.

„Adica … dupa aia a inceput sa mai si danseze … imi pare rau de ea ca-mi place de ea, dar imi pare rau de ea ca n-o voteaza lumea. Zice ea, saraca, a luat avantul ala asa, dar nuuu! Ea zice corect ce zice …. zice bine ce zice, ea zice adevarul si nu e manipulata, dar numai ca e femeie. Si nu numai ca e femeie. Trebuie sa ai o atitudine cand esti femeie, si mai ales cand esti senator. Ea deja a depasit o linie! Adica desi spune adevarul mai face si putin circ si nu poti ca femeie sa faci circ, ca daca faci circ nu le place la oameni circareala”, a mai spus Becali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *