Până și Iordache „altă întrebare” vrea explicații de la Toader după minciuna cu ordonața lui Lazăr

Manipularea grosieră pusă la cale de Tudorel Toader prin care susținea că Augustin Lazăr ar fi dat o soluție într-un dosar al lui Iohannis, fapt total fals întrucât ordonața din dosar a fost semnată de un alt procuror, Cristian Lazăr, fapt cunoscut de ministrul justiției, a fost sancționată până și de Florin Iordache, celebrul „altă întrebare”.

„Urmărim un serial pe FB mai mult, ministrul Justiţiei are responsabilitea de a clarifica, dacă a fost eroare, să şi-o asume, dacă nu e eroare şi are un document, să îl prezinte”, a spus Iordache la Digi24.

El a adăugat că Tudorel Toader trebuie să îşi asume „mai multe lucruri, pentru întreaga activitate” şi că o evaluare va trebui făcută în partid.

„Atunci când o să facem evaluarea o să am şi eu câteva lucruri de spus colegilor mei. Aştept evaluarea premierului şi la PSD voi avea şi eu câteva lucruri de spus”, a afirmat Iordache.

Întrebat dacă a votat împotriva ministrului, la moțiunea depusă de PNL împotriva lui Toader, Iordache a negat: „Nu am votat pentru că au fost nişte lucruri care cred că nu trebuie trecute în moţiune, cred că avem responsabilittae ca partid atunci când susţinem un guvern să-l susţinem până la capăt. Nemulţumirile le tranşăm în partid”.

LIviu Dragnea intenționează să îl schimbe pe Toader de la conducerea Ministerului Justiției pentru că nu a semnat OUG-ul de amnistie cerut insistent de Dragnea. Întrucât Toader se bucură de susținerea lui Tăriceanu, Dragnea r fi dorit ca moțiunea depusă de PNL să fie adoptată astfel încât a încercat să obțină vot secret, dar această strategie a fost dată peste cap de opozanții din PSD care nu au susținut o asemenea procedură. Pe fondul acestor tensiuni interne, Dragnea a avut, miercuri, o discuție tensionată cu Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzău, și un opozant declarat al actualului lider al partidului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *