Pandemia Covis 19. Peste 180 de cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus în 18 regiuni, în ultimele 2 de ore

În ultimele 24 de ore, în Rusia au fost depistate 182 de noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, în 18 regiuni din ţară – a anunţat Grupul de Comunicare Strategică din Moscova pentru combaterea răspândirii infecţiei cu coronavirus.

„În Republica Bureatia s-a înregistrat primul caz” – se mai arată în comunicatul remis de Grupul de Comunicare Strategică. Ca urmare, la Moscova au fost înregistrate joi 136 de cazuri, faţă de 120 de noi cazuri înregistrate miercuri, în regiunea Sverdlovsk – 7 cazuri noi, la Sankt Petersburg – 5, în regiunea Perm – 5, în Republica Saha (Iakutia) – 4, Republica Bureatia – 2, ţinutul Stavropol – 3, regiunea Pskov – 2, regiunea Celiabinsk – 3, Republica Tatarstan – 3, regiunea Samara- 2, ţinutul Krasnoiarsk – 3. Câte un caz s-a înregistrat în Republica Hakasia, regiunea Kemerovo, Novosibirsk, Tomsk, şi ţinutul Habarovsk. Miercuri, în Rusia se înregistrau 658 de cazuri de infecţie cu coronavirus.

Potrivit unor date operative, în total în Rusia se înregistrau joi 840 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, 38 de persoane s-au vindecat, iar două persoane au decedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *