Paramedicii au dat de pământ cu profesoara suspectată de coronavirus – VIDEO

Profesoară româncă suspectată de infectare cu coronavirus, după ce a stat în China, a fost scăpată pe jos, la propriu, de către paramedicii ce o stransportau într-o capsulă specială. Incidnetul a avut loc în fața Spitalului din Suceava, îbn timp ce o transportau către ambulanța SMURD ce urma  să o ducă la Iași, la Spitalul de Boli Infecțioase.

În momentul în care au scăpat capsula pe jos, unul dintre paramedicii în combinezoane albe a exclamat „Aoleu!”, după care și-a ajutat colegii să ridice trupul profesoarei de pe jos.

Femeia, în vârstă de 33 de ani, s-a întors recent din China, unde preda  limba engleză, şi s-a prezentat la spital cu simptome de gripă. În ur,ma  testelor efectuate pe probele trimise la Institutul Matei Balș, din Capitală,  pacienta a fost izolată..

Potrivit presei locale, femeia este profesoara de engleză și predă în Kunming, la aproximativ 1.500 de kilometri de Wuhan, orașul unde a izbucnit epidemia. Ea venit cu avionul de la Londra la Suceava, în data de 1 februarie, iar pe data de 2 februarie a început să aibă primele simptome.

Femeia a decis să se întoarcă în țară după ce în China a fost declarată epidemie de coronavirus.

 

Sursa foto: Monitorul de Suceava

incident transfer suspiciune coronavirus

PACIENTA SUSPECTĂ DE CORONAVIRUS, SCĂPATĂ DE PE TARGĂ!Incident la transferul pacientei suspecte de coronavirus, din ambulatoriul sectiei Boli Infectioase a Spitalului Județean Suceava la Clinica de Boli Infecţioase "Sfânta Parascheva" Iaşi.https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-02-07/PACIENTA-SUSPECTA-DE-CORONAVIRUS-SCAPATA-DE-PE-TARGA

Publicată de Monitorul de Suceava pe Vineri, 7 februarie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *