Parlamentar costarican, de origine română: Bica va fi extrădată în câteva săptămâni, Udrea poate ieși și în câteva ore

 

 

Arestate miercurea trecută în Costa Rica de patru agenţi Interpol, Elena Udrea şi Alina Bica au, pe hârtie, situaţii diferite, iar Dragoş Dolănescu Valenciano, parlamentar costarican de origine română, a lansat în spaţiul public un scenariu surprinzător: fostul ministru ar putea fi eliberat din închisoare, scrie prosport.ro.

Udrea a stat, deja, o săptămână, după gratii, în Costa Rica și ar trebui să mai stea până se fac două luni, cât a fost stabilit arestul preventiv. Ea a depus deja cerere pentru a fi pusă în libertatea, iar soarta ei este în mâinile judecătorilor. Are o fetiță nou-născută, Eva Maria, și speră ca acest lucru să conteze mult în decizia instanței și că nu va fi despărțită de copil.

Şi, dacă Alina Bica va fi extrădată în cel mai scurt timp, un parlamentar costarican susţine că Elena Udrea ar putea avea o altă soartă: „La doamna Udrea s-ar putea să fie câteva probleme (n. red – cu extrădarea), doamna Bica va fi extrădată în câteva săptămâni. Problema la doamna Udrea este să nu fie despărţită de fiica sa. Ar putea să iasă şi în câteva ore, depinde ce zic judecătorii”, a declarat Dragoş Dolănescu Valenciano, parlamentar costarican născut la Bucureşti, potrivit prosport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *