Partenerul De Afaceri Al Lui Carmen Dan, Pus Șef La Poliție!

Ministrul de interne, Carmen Dan, l-a pus pe fostul său asociat, Tudorel Pieleanu, şef la Poliția Argeş. Împuternicirea șa țefia Poliției Argeș a fost făcută ieri și a fost anunțată de Ministerul de Interne prin intermediul unui comunicat de presă.
„Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 17 iulie a.c., comisarul-şef de poliţie Pieleanu Tudorel, adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului Judeţean Teleorman, a fost împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de maximum 6 luni, atribuţiile funcţiei de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş”, anunța MAI. Pieleanu a ocupat timp de mai mulți ani funcția de șef al Poliției Alexandria.

Culmea, Pieleanu este nimeni altul decât unul dintre foștii asociați ai lui Carmen Dna în societatea comercială Way Storage SRL. Presa din Teleorman scrie că firma se ocupa de activități în domeniul bibliotecilor, arhivelor, muzeelor și alte activități culturale. Asocierea ar fi fost între noiembrie 2011 şi martie 2014. Ministrul Carmen Dan a fost administrator al firmei Way Storage SRL între 28 noiembrie 2011 şi 11 iunie 2012. În 2016, firma a fost lichidată şi radiată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *