Paul Dobre (PNL): În privinţa Legii salarizării, practic PSD a minţit, deşi a vrut să mintă frumos

Vicepreşedintele PNL Victor Paul Dobre a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă la Buzău, că „în privinţa Legii salarizării, practic PSD a minţit, deşi a vrut să mintă frumos”, el considerând că „legea de fapt este cea mai grea lovitură pe care PSD o dă propriului electorat”.

„În fapt, PNL a spus de la început: dacă vor fi, creşterile vor fi foarte mici, dacă nu vor fi creşteri mici, vor fi tăieri şi într-un caz şi în altul sectorul privat şi cei care lucrează în mediul privat vor fi afectaţi. Astăzi constatăm că sunt un număr important de bugetari care au pierdut de fapt la salariu, un număr la fel, poate mult mai mare de bugetari, care au pierdut o serie importantă de drepturi pe care le aveau înainte şi, bineînţeles, în sectorul privat acolo se întâmplă ce se stabileşte de patron, de întreprinzător”, a mai declarat sursa citată.

Continuarea articolului la adresa www.agerpres.ro/politica/2018/02/08/paul-dobre-pnl-in-privinta-legii-salarizarii-practic-psd-a-mintit-desi-a-vrut-sa-minta-frumos–51676

SURSA: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *