Paul Stănescu îi dă cu tifla lui Dăncilă și spune că doar Firea are șanse la prezidențiale

Șeful PSD Olt, Paul Stănescu, a declarat că niciunul dintre social-democrații testați in sondajul partidului nu este potrivit pentru a candida la alegerile prezidențiale. „Singura cu șanse e primarul Capitalei, doamna Firea”, a declarat, vineri, Stănescu, potrivit mediafax.ro.

Stănescu a făcut aceste precizări în conteztul în care sondajele PSD arată că niciunul dintre candidații testați  nu are șanse să ajungă în turul doi la prezidențiale, iar Dăncilă a anunțat public că este dispusă să candideze dacă partidul i-o cere.

„Nu are calități. Nu, nu cred în această variantă. Niciunul dintre cei anunțați nu cred că e bun. Singura care ar avea șanse e doamna primar de la București, doamna Firea”, a declarat Stănescu.

De aceiași părere este și liderul PSD Slatina, Emil Moț care, în urmă cu două zile a scris pe pagina sa de Facebook, că nu mai e timp pentru „experimente și încercări”, ci trebuie maximizată „cea mai bună variantă”, Gabriela Firea.

Totodată, Gabriela Firea a declarat că nu exclude să se înscrie în cursa pentru Cotroceni, susținând că va face „toate clarificările” săptămâna viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *