Păzea, că s-a enervat Tudorel! Ministrul Justiției spune că se va duce în Parlament să le explice cum stă treaba cu OUG 6/2016

 

 

 

Ministerul Justiţiei a trimis la Comisia juridică din Parlament un punct de vedere referitor la OUG 6/2016 privind punerea în executare a mandatelor de supraveghere tehnică dispuse în procesul penal. Vizibil enervat, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, că va merge şi el personal în comisia din Parlament.

„Înţeleg că este la comisie în Parlament. Se aşteaptă să transforme dezbaterea juridică într-o dispută politică. Un domn deputat înţeleg că a cerut ca să fiu eu prezent şi mă voi duce. Mă voi duce să le explic diferenţele dintre contenciosul administrativ şi contenciosul constituţional, de la competenţe, forme, proceduri, efecte  şi aşa mai departe. Sigur mă voi duce”, a declarat la ieşirea din sediul Consiliului Superior al Magistraturii Tudorel Toader, conform news.ro.

El a spus că Parlamentul nu are nevoie de aviz din partea Ministerului Justiţiei, însă MJ a transmis totuşi un punct de vedere marţi printr-un secretar de stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *