Pedofil găsit spânzurat, după ce a violat o copilă de 11 ani

Polițiștii din comuna Băneasa, județul Giurgiu, au fost sesizați, miercuri, de către un bărbat, cu privire la faptul că vecinul său s-a spânzurat. Echipă ajunsă la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă. Mai mult, din primele cercetări, se pare că este vorba despre un pedofil care a violat o copilă de 11 ani.

„În timpul cercetărilor, la fața locului s-a prezentat o minoră de 11 ani care a declarat faptul că este fata concubinei persoanei decedate și că, în noaptea de 13/14 august a.c., a fost victima infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol, comise de bărbatul decedat. La fața locului s-a deplasat o ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale minorei. Cu ocazia examinării medico-legale a minorei, medicii legiști au stabilit că aceasta prezintă leziuni specifice infracțiunii de viol”, se precizează într-un comunicat al Poliției Giurgiu.

Medicii legiști au stabilit că decesul bărbatului a fost violent, cauzat de insuficiența cardio-respiratorie acută determinată de o asfixie mecanică produsă prin spânzurare.

Cercetările au fost preluate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *