Baronul PNL de Iași, penalul Alexe, vorbește engleza ca Vaghelie: Bam, bam, bam – VIDEO

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Costel Alexe, s-a facut de ras in momentul in care, in timpul unei sedinte, a incercat sa citeasca in engleza numele unei asociatii in care institutia pe care o conduce este membru fondator.

Baronul PNL iesean s-a chinuit sa pronunte Asociatia ATRIUM Arhitecture of Totalitarian Regimes of the 20th Century in Europe and Urban Memory, insa i-a fost imposibil sa o faca. Un video publicat de Ziarul de Iasi arata cum Alexe s-a chinuit sa ingane in limba engleza primele cuvinte, pentru ca apoi sa se lase pagubas si sa adauge „Bam bam bam”. Votul consilierilor judeteni a continuat nestingherit, fara nici o pauza in sedinta.

Alexe, un apropiat al lui Relu Fenechiu și al lui Ludovic Orban, este urmarit penal de Directia Nationala Anticoruptie pentru luare de mita si instigare la delapidare. In acelasi dosar este urmarita penal si o persoana cu functie de conducere intr-o societate din siderurgie, pentru dare de mita si delapidare.

Alexe, în calitate de ministru al Mediului, ar fi pretins de la acea persoana produse din tabla, pentru a aloca gratuit acelei fabrici certificate de emisii de gaze cu efect de sera si a monitoriza masurile de inchidere a unei halde de zgura. Costel Alexe ar fi primit acele produse, in cantitate de 22 de tone si in valoare de 103.000 lei, la o firma administrata de o ruda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.