Penibil. Grapini de crede buricul pământului și ridică tonul la Donald Tusk și David Sassoli, apoi dă un comunicat în care se laudă pe sine – VIDEO

În prima sa intervenție din noua legislatură a Parlamentului European, Maria Grapini, deja celebră pentru modul barbar în care siluiește limba română, a dat dovadă de impolitețe și a ridicat tonul la Donald Tusk, fostul președinte al Consiliului European, căruia i-a adus câteva acuze. De asemenea, tit pe un ton ridicat, Grapini i-a spus și lui David Sassoli, noul președinte al Parlamentului European, ce trebuie să facă pe durata mandatului. Și, ca să fie penibilă până la capăt, europarlamentarul PSD a emis un comunicat cu titlul „Maria Grapini, șah mat la Donald Tusk!”

„Prima intervenție a Mariei Grapini, în plenul Parlamentului European din noua legislatură, de joi, 4 iulie, a confirmat practic faptul că promisiunea făcută alegătorilor săi este pe deplin respectată. Europarlamentarul nu și-a schimbat nici linia, nici atitudinea, nici poziția”, se arată în comunicatul Mariei Grapini despre ea însăși, în care scrie că a avut „un discurs percutant”, „o intervenție dură”.

https://www.facebook.com/MariaGrapini/videos/427355841453308/?t=0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *