Percheziții în București și două județe în scandalul dezinfectanților neconformi

Polițiștii au făcut percheziții, marți, în București și județele Ilfov și Prahova, în locuințele unor persoane și la sediile sociale și punctele de lucru ale unor firme care în 2018 ar fi produs și vândut mai multor spitale dezinfectanți neconformi cu standardele de performanță. Potrivit ministrului Sănătății, Sorina Pintea, perchezițiile au loc ca urmare a plângerii făcute de Ministerul Sănătății în 10 ianuarie.

Polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 București, fac cinci percheziţii în București și în județele Ilfov și Prahova, la locuințele unor persoane fizice și la sediile sociale și punctele de lucru ale unor societăți comerciale care produc, importă și comercializează produse biocide, anunță Poliția Română.

Perchezițiile sunt făcute într-un dosar penal în care au loc cercetări pentru înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, zădărnicirea combaterii bolilor și comercializarea de produse alterate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.