Petrache: PSD îşi dă ultima suflare şi sacrifică ţara

Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache (PNL), susţine că bugetul propus de ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, „e de fapt bugetul de campanie pentru PSD”. „Cu rectificarea se reglează raporturile de forţă din partid şi sacrifică primăriile din jumătate de ţară ca să rezolve problema clientelei lor politice”, consideră el.

„PSD îşi dă ultima suflare şi sacrifică ţara. Bugetul pe care îl propune Teodorovici e de fapt bugetul de campanie pentru PSD. Cu rectificarea se reglează raporturile de forţă din partid şi sacrifică primăriile din jumătate de ţară ca să rezolve problema clientelei lor politice”, afirmă, citat de news.ro, Marian Petrache, marţi, într-o postare pe Facebook.

El adaugă că „ţara e în faliment, deficitul stă să explodeze şi Teodorovici nu ştie de unde să mai cârpească”.

„Bugetul nu are nicio legătură cu românii şi cu nevoile lor. Doar cu campania PSD-ului pentru prezidenţiale”, susţine Petrache, care este şi vicepreşedinte PNL.

Ministerul Finanţelor Publice a anunţat, marţi, că a elaborat proiectul rectificării bugetare şi asigură respectarea limitei de 2,76% a deficitului bugetar, în condiţiile în care Produsul Intern Brut (PIB) estimat pentru acest an s-a majorat la 1031 miliarde lei (217,9 miliarde euro), faţă de 1022,5 miliarde lei cât s-a estimat la începutul anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *