Petrecerea cu lăutari din Trenul Regal, anulată

CFR Călători a anunțat luni că a reziliat contractul de închiriere a Trenului Regal pe 1 decembrie, când garnitura urma să găzduiască o petrecere cu „șpriț și lăutari” pe ruta București – Sinaia și retur.

CFR Călători a precizat uni, într-un comunicat, că „nu are nicio implicație sau vreo contribuție în organizarea evenimentului din tren, în timpul circulației Trenului Regal al Societății Feroviare de Turism – SFT CFR SA”.

Compania feroviară a mai arătat că trenul poate fi închiriat, contra cost, și că a primit o astfel de solicitare din partea unui beneficiar care „a prezentat toate avizele tehnice de circulație ale trenului, emise de organele abilitate”. Ulterior, însă, CFR Călători a decis să rezilieze unilaterial contractul.

Contra cost

„CFR Călători poate realiza la cerere, contra cost, prestații comerciale folosind personalul și materialul rulant propriu sau al beneficiarului. În acest sens, CFR Călători a primit o solicitare de prestări servicii pentru asigurarea remorcării și a personalului tehnic în vederea circulației garniturii Trenului Regal, pe ruta București-Sinaia și retur. Beneficiarul, odată cu solicitarea, a prezentat toate avizele tehnice de circulație ale trenului, emise de organele abilitate. CFR Călători a notificat Beneficiarul, confortm clauzelor contractuale, asupra denunțării unilaterale a contractului”, se mai arată în comunicatul CFR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *