Planurile de nuntă ale Drăgușancăi, amânate de  faptul că divorțul lui Bădălău nu este finalizat

 

Tocmai când se punea  la  cale nunta Biancă Drăguşanu cu Gab Bădălău, judecătorii i-au zădărnicit planurile. Magistrații au decis să amâne până la jumătatea lunii mai procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu.

Blonda și actualul ei iubit ar fi urmat să se căsătorească imediat ce fiul fostului ministrul al Economiei redevenea un bărbat liber, dar se pare că lucrurile nu se vor derula chiar așa raid.

Gabi Bădălău și viitoarea lui mireasă deja s-au mutat împreună.

„Suntem doi oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, împlinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul.

De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, spunea Bianca, mai demult, la Teo în emisiune. Inelul ar fi apărut între timp, așa că acum urmează evenimentul norocos.

Bădălău și-a asumat relația cu Bianca Drăgușanu, după ce au fost fotografiați în ipostaze apropiate într-o stațiune de la munte în decembrie 2020. Cei doi au petrecut o vacanță de fițe în Dubai și, ulterior, au poposit câteva zile bune în Insulele Maldive. Într-una dintre serile calde, fosta prezentatoare a fost filmată în timp ce înota topless într-o piscină. 

Sofia Slav, fetița pe care Bianca Drăgușanu o are din relația cu Victor Slav, l-a cunoscut deja pe Gabi Bădălău. Pe de altă parte, și Bianca Drăguşanu i-a întâlnit pe băieții lui Gabi Bădălău.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *