Plătești facturi enorme la energie? Mulțumește PSD! Toate neamurile șefului ANRE, electrician, fost deputat PSD, lucrează la ANRE

Valeriu Nicolae, activistul anticoruptie care a studiat sute de CV-uri ale parlamentarilor si demnitarilor, atrage atentia asupra „calitatilor” presedintelui Agenției Naționale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), Dumitru Chirita. Acesta, fost sindicalist si deputat PSD, are angajate toate rudele apropiate chiar la ANRE, transmite aktual24.ro.

„Agenția Naționala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) este condusă de un Președinte – domnul Dumitru Chiriță, un fost electrician cu un trecut cel puțin ciudat. Primește minim 11.500 de EUR pe lună salariu. Nevasta, tot la stat, tot in domeniul energetic, căci e o geană in politică asta cu energia. Fiica lucrează, coincidență, la tati, la ANRE, unde se plătește nesimțit de bine, cam de 4 ori peste prețul pieței, căci doar sunt bani de la stat.

Domnul Chiriță a fost vice-președintele comisiei parlamentare care verifică activitatea ANRE. Președintele acestei comisii era domnul Iancu, care are și el un CV de poveste cu mafioți. Nora domnului Iancu, și el PSD-ist, a luat și ea virusul și este angajata, logic, la ANRE.

CV-urile domnului Chiriță sunt niște mizerii. Omul a fost electrician in timpul lui Ceaușescu. Nu trece nicăieri explicit unde a muncit exact in cei 9 ani. Ca orice electrician, la 27 de ani, domnul Chiriță devine imediat după revoluție lider de sindicat. Timp de zece ani este mare, mare gargaragiu sindicalist și numele lui este legat de cateva scandaluri care put a corupție. Firește, devine membru PSD in 2000 și imediat deputat, căci așa stă treaba cu sindicaliștii cei minunați de tipul fostului pușcăriaș, și el mare lider de sindicat, domnul Mitrea.

Electricianul Chiriță va termina o facultate privată de Drept candva, căci in CV-uri evită să ne spună anul in care a terminat facultatea și apoi masteratul (oricum sigur cu mult peste varsta de 30 de ani), lucru care face practic imposibilă verificarea studiilor domniei sale. Cariera sa de electrician il face perfect pentru poziția de vicepreședinte la Casa Națională de Asigurări de Sănătate, poziție pentru care domnul are ZERO calificări. Din 2008 pană cand devine Președinte la ANRE, in 2017, este din nou deputat, că doar ăsta este PSD-ul.

Hai cu facturile tati ca sunt PSD-isti de platit!”, a transmis Valeriu Nicolae.

ANRE e reglementatorul pietei de energie si are un rol central in stabilirea preturilor si aprobarea pragurilor.

In plin scandal al facturilor la energie, Dumitru Chirita, era plecat in concediu, in Republica Dominicana, a dezvaluit cursdeguvernare.ro. Informatia a fost confirmata de ANRE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.